Header image  

HELSINKI
www.musiikkiteatteri-koulu-musti.com
+358(0)46 844 9019
musiikkit.musti@kolumbus.fi

 
 
 

Joulukertomus-musikaali

Klassikkokirjailijan Charles Dickens`in romaaniin perustuva Joulukertomus-musikaali herättää syvällisyydellään, jännittää "julmuudellaan", valloittaa lapsenomaisuudellaan ja rakastettavalla loppuratkaisullaan. Se on täynnä jouluntarua ja taikaa sekä vanhan ajan romantiikkaa. Joulukertomus-musikaali tarjotaan koko perheelle musiikin ja tanssin värittämänä.

Joulukertomus

Itsekkään Ebenezer Scroogen elämän muutos sadunomaisessa kehyksessä kertoo katsojalle, että joulu on muutakin kuin kauppaa ja suuria voittoja. Joulu on sydämien juhla. Anteliaisuus ja ymmärrys antavat kättä toisilleen. Charles Dickens `in alkuperäisteksti on nimeltään Christmas Carol. Charles Dickens, englantilainen kirjailija ( 1812 – 1870 ) aloitti "Joulukertomuksia" -sarjan kirjoittamisen 1843 teoksella Christmas Carol, usein suomennettu "Jouluilta". Maailman kantaesityksemme ensi-ilta oli Helsingissä 1998 Valkoisessa Salissa.

Esitetty Valkoinen Sali Helsinki, Savoy teatteri, Helsinki ja kiertueohjelmistona 1998-2002 eri koreografioin, Australiassa Melbourne, Canberra, Sydney, Brisbane 2002. Aleksanterin teatteri 2003 ja 2007 Helsinki, Malmintalossa 2004, tilaus myös USA:han.

Dramatisointi ja laulujen sanat - Sointu Angervo
Sävellys, sovitus, musiikin johto - Klaara Angervo
Tekijänoikeudet - Suomen Näytelmäkirjailijaliitto, Helsinki

Takaisin produktioihin.


Katso myös